Drikkevarer

SODAVAND
- Pepsi, Pepsi Max, Mirinda appelsin/lemon, Faxe Kondi,
Faxe Kondi Free, Danskvand m. citrus og Danskvand

25 cl kr.
30,00

50 cl kr.
40,00

ØKOLOGISK SAFT OG JUICE
- Æble/solbær, Hyldeblomst, æblemost og appelsinjuice

25 cl kr.
32,00

ØKOLOGISK SAFT FRA MØN BRYGGERI
- Kirsebærsaft, rabarbersaft, hyldeblomst og æblemost

33 cl kr.
40,00

COCIO CHOKOLADEMÆLK

25 cl kr.
30,00

ICETEA PEACH

50 cl kr.
38,00

POSTEVAND (gratis med andre drikkevarer)

kr. 18,00

EGEKILDE KILDEVAND UDEN BRUS

50 cl kr.
28,00

MØN VAND MED BRUS

75 cl kr.
59,00

FADØL ODENSE CLASSIC

30 cl kr.
35,00

50 cl kr.
50,00

ODENSE PILSNER

33 cl kr.
30,00

ROYAL PILSNER økologisk

33 cl kr.
32,00

ROYAL FREE (alkoholfri øl)

33 cl kr.
30,00

Special Øl

INDSLEV BRYGGERI

SVANE HVEDE (4,3%)
- Frugtig med noter af citrus, banan og kryddernelliker.

50 cl kr.
68,00

SORT HVEDE (6,5%)
- Fin røget lakridsagtig smag, med en duft af kaffe

50 cl kr.
68,00

ØLMANDENS FREDAGSØL (5,6%)
- Ægte håndbrygget øl. Lys gul farve med en hvid skumkrone.

50 cl kr.
65,00

MIDTFYNS BRYGHUS

IMPERIAL STOUT (9,5%)
- Meget mørk og fyldig øl med et flot cremefarvet skum

50 cl kr.
72,00

MIDTFYNS WIT (6,2%)
- Sommerfrisk, krydret med appelsinskal, korianderfrø og Sort peber

50 cl kr.
68,00

MIDTFYNS ALE (6,5%)
- Fyldig øl, hvor malt og humle fremhæver smagsnuancerne

50 cl kr.
68,00

ØRBÆK BRYGGERI

FYNSK FORÅR (5%)
- Økologisk øl tilsat hyldeblomst

33 cl kr.
44,00

ØRBÆK CLASSIC
- En frisk øl med en let bitter eftersmag og afrundet tør fylde

33 cl kr.
44,00

REFSVINDINGE BRYGGERI

ALE NO.16 (5,7%)
- Mørk overgærdet guldøl, brygget på malt, humle original Engelsk gær

33 cl kr.
44,00

BEDSTEMORS STOUT (6,2%)
- Stor sødme. Brygget på malt, chokomalt, humle, vand og gær

33 cl kr.
44,00

RISE BRYGGERI, ÆRØ

INDIA PALE ALE (5.0%)
- Økologisk øl, brygget på bygmalt, sukker og humle

50 cl kr.
64,00

DARK ALE (5,0%)
- Økologisk øl, brygget på bygmalt, karamelbygmalt, sukker og sort bygmalt

50 cl kr.
64,00

VALNØD (6,0%)
- Økologisk øl, brygget på pilsnerbygmalt, karamelbygmalt, sort bygmalt og hvedemalt

50 cl kr.
64,00

COISBO BEER

MANHATTAN DAWN (6,5%)
- Brygget på pale ale malt. Afbalanceret med sødme og humle

33 cl kr.
46,00

Den gode start...

CAVA BONAVAL, SEMI SECO, SPANIEN
- Cava Bonaval Semi Seco er en ekstraordinær vellavet og halvtør Cava. Farven er lys gul med elegante små bobler. Aromaen er frisk og frugtagtig med en særdeles behagelig smag.

kr. 1/1 fl. 248,-
glas 55,-

LANSON WHITE LABEL SEC, CHAMPAGNE
- Champagnen er smuk, strågul med livlige, fine bobler. Bouqueten er fyldt med toner af hvide blomster og modne pærer, der understøttes af et mineralsk strejf. Smagen er harmonisk og blød. Hvide frugter udvikler sig, vokser og bidrager til den vedholdende, intense smag, der munder ud i en blød, mineralsk friskhed.

kr. 558,-

LANSON, BLACK LABEL BRUT, CHAMPAGNE - FRANKRIG
- Lanson Black Label Brut har en indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende, klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft og elegance.

kr. 1/2 fl. 268,-

Rosévin

ROSÉ D’ANJOU, ACKERMAN, FRANKRIG
- Selvom Rosé d’Anjou er en ret simpel vin, er det nok den mest kendte af alle Loirevinene. Rosé d’Anjou er ret lys i farven, men Loire dalens unikke terroir har givet vinen en fyldig smag med ren og forfriskende bærfrugt.

kr. 238,-

ZÖHRER, SAND 1 ROSÉ, ØSTRIG
- Denne læskende rosévin byder på en fyldig og frugtig smag, som med sin blanding af druerne Zweigelt, Cabernet Sauvignon og Merlot er en sand fornøjelse til lyst fisk, svinekød, grøntretter eller blot som aperitif. Bouqueten er frisk og sommerlig og smagen domineres af modne kirsebær, solbær og en anelse jordbær.

kr. 278,-

De hvide...

CARTA VIEJA, CHARDONNAY LIMITED RELEASE, CHILE
- Vinen har en lys gul farve og et dybt aromatisk indtryk, der frembringer hvide ferskner, banan, litchi og en delikat citrus note, blandet med bløde ristede hasselnødder og vanille aroma. Smagen er lang og generøs i munden, med en god syrebalance, der gør frugten mere tydelig sammen med en behagelig ristet note fra fadlagringen. Vedholdende og elegant finish.

kr. 1/1 238,-
glas 56,-

BOSCHENDAL THE PAVILLION, CHENIN BLANC, SYDAFRIKA - VI ANBEFALER
- En sand eksplosion af frugtagtige smagsnuancer, såsom melon, kiwi og pære, efterfulgt af spændende strejf af krydderier. De perfekt afbalancerede smagsnuancer giver vinen en god harmoni og længde. Vinen udviser desuden en særdeles delikat friskhed gennem hele nydelsen.

kr. 248,-

DOPFF AU MOULIN, GEWURZTRAMINER, ALSACE
- Dopff au Moulin Gewurztraminer har en intens og kompleks bouquet, der eksploderer i en buket af tropiske frugter og blomster. Aromaer af honning og modne frugter gør oplevelsen fuldendt. Smagen er fyldig med solid struktur og en behagelig afrundet eftersmag.

kr. 1/2 fl. 198,-
1/1 fl. 368,-

TINPOT HUT RIESLING, NEW ZEALAND
- Aromaen er fyldt af frisk frugt, citrus, melon, hyld, pære, mandarin og florale toner. Smagen er fyldig og generøs, perfekt balance og god struktur, smagen af lime, pære, æble, grapefrugt, hyld og en anelse sødme giver tilsammen en fantastisk smag. Eftersmagen er fyldig og aromatisk med god længde.

kr. 398,-

BOSCHENDAL, 1685 CHARDONNAY/PINOT NOIR, SYDAFRIKA
- Den smukke kobberfarve i denne fyldige vin stammer fra Pinot Noir, medens Chardonnay giver vinen rygrad og muliggør lagring. Strejf af tropisk frugt, ananas og mango viser vej til en mere kraftig og krydret smag, der ender med en lang og vedvarende eftersmag.

kr. 358,-

FORTANT SAUVIGNON BLANC, FRANKRIG
- Fortant Sauvignon Blanc har en krystalklar farve med gul-grønne nuancer. Aromaen er frisk og frugtagtig med toner af ananas. Strejf af grape og citron indikerer stor livlighed. Smagen er fyldig og levende og tilstedeværelsen af eksotiske frugter, giver en behagelig følelse af friskhed.

kr. 248,-

De røde...

CARTA VIEJA, CARMENÉRE LIMITED RELEASE, CHILE
- Vinene produceres kun i begrænset mængde og kun i de sæsoner hvor de har nået den højeste kvalitetsstandard. Carmenère er en drue som giver fylde, frugt, lagringspotetiale og masser af farve. og netop farven har givet navn til druen. „Karmin“ er skarlagenrød.

kr. 1/1 238,-
glas 56,-

TENUTA CUREZZA, PRIMITIVO, ITALIEN - VI ANBEFALER
- En mørk, tæt og blød vin og drikkevenlig smagsstil, hvor frugten fremstår moden og drueidentiteten er bevaret, afsluttet af en fyldig og fløjlsblød afslutning.

kr. 298,-

PARDUCCI, SMALL LOT BLEND - PINOT NOIR, CALIFORNIEN
- Hvert parti druer vinificeres og lagres individuelt for at udvikle partiernes helt egne smags- og aromaprofiler. Pinot Noir druernes store kompleksitet er her kombineret i en vin, der viser alle facetter af Pinot Noirs forførende karakterer og nuancerede smagsvariationer. Parducci Small Lot Blend Pinot Noir tilbyder aromaer af saftige, modne hindbær og jordbær. Den fyldige bærsmag afrundes med en antydning af cedertræ i eftersmagen.

kr. 348,-

LOS HAROLDOS, MALBEC - FADLAGRET, ARGENTINA
- Aromaen er kompleks med røde frugter: kirsebær, blomme og hindbær og kombineret med et strejf af træ fremhæves tilstedeværelsen af vanille og chokolade. Smagen er kraftig med god tannin. Velafbalanceret og lang eftersmag.

kr. 288,-

WHINFIELD ESTATE, ZINFANDEL, CALIFORNIEN
- Whinfield Estate Zinfandel er medium fyldig, rig på aroma af brombær og ribs, med et strejf af krydderier. Den frugtfyldte bærsmag og sorte peber trænger igennem i den lange eftersmag.

kr. 238,-

CÁ DEL TOMA, VALPOLICELLA RIPASSO, ITALIEN
- Fortant Sauvignon Blanc har en krystalklar farve med gul-grønne nuancer. Aromaen er frisk og frugtagtig med toner af ananas. Strejf af grape og citron indikerer stor livlighed. Smagen er fyldig og levende og tilstedeværelsen af eksotiske frugter, giver en behagelig følelse af friskhed.

kr. 328,-

OGIER CÔTES DU RHÔNE, GENTILHOMME, FRANKRIG
- Gentilhomme har en flot grantrød farve. og en meget udtryksfuld smag, med sorte bær og mørke moreller, blandet med milde krydderier som vanilje og kanel. Fyldig og lang eftersmag med velafbalanceret tannin.

kr. 1/2 fl. 168,-
1/1 fl. 278,-

Til den søde tand...

LATE HARVEST, CARTA VIEJA, CHILE- Druerne er høstet i maj, hvilket er i begyndelsen af vinterperioden i Chile, derfor navnet Late Harvest.Efter en 8 måneder i egefade af fransk eg blev den tappet på flaske for at bevare den unge vins friskhed og aroma. Vinen er utrolig velsmagende med frugt og honning i den fyldige, let cremede smag.

kr. 1/1 fl. (50cl) 269,-

CAPE VINTAGE RESERVE, VILJOENSDRIFT, ROBERTSON - SYDAFRIKA- Den er kraftig, fyldig og utroligt blød med masser af frugtsmag. Stor og intens i munden med lidt moden blommesmag og noter af ristede nødder og lidt krydderi.

kr. glas 38,00Programmeret og hosted af nordicweb