TRE RETTERS MENU


Forretter (Min. 10 kuverter)

 

1. Aspargessuppe med kødboller hertil kuvertbrød

KR. 48,00

2. Legeret fiskesuppe med bacon, torsk og rejer, hertil flutes

KR. 55,00

3. Gulerodssupper med stegte kinarejer, hertil flutes

KR. 55,00

4. Årstidens suppe med egnet tilbehør (spørg efter pris og udvalg)

KR. 50,00

5. Ananasring med hønsesalat hertil lune flutes.

KR. 48,00

6. Stegt kyllingebryst på salatbund med bacon og pinjekerner, hertil karrycreme og flutes

KR. 48,00

7. Tunmoussè med rejer og asparges, hertil lune flutes og smør

KR. 50,00

8. Rejecocktail med dressing og asparges, hertil lune flute og smør

KR. 55,00

9. Tarteletter med høns i asparges

KR. 48,00

10. Bagt laks med kerner, sauce verte og flutes

KR. 58,00

11. Røget carpaccio med fløde stuvet spinat og hjemmebagt valnødbrød

KR. 58,00

12. Varmrøget laks på salatpluk, hertil sauce verte og lune flutes

KR. 60,00

13. Pandekageroulade med koldrøget laks, frisk spinat og krydderurtecreme

KR. 55,00

14. Laksefarseret rødspættefilet med grønne asparges, sauce verte og flutes

KR. 55,00

 

Hovedretter

(Min. 10 kuverter)

 

1. Svinekam med rødkål. ½ æble, brune, hvide og franske kartofler, hertil skysauce

KR. 85,00

2. Svinekam stegt som vildt med surt, sødt og waldorfsalat, hertil vildtsauce

KR. 85,00

3. Sprængt røget svinekam med friske grøntsager, persillekartofler, hertil skysauce

KR. 90,00

4. Kalvesteg stegt som vildt med surt, sødt og waldorfsalat, hertil vildtsauce

KR. 92,00

5. Kalvesteg med friske grøntsager, pommes rissolles og skysauce

KR. 95,00

6. Wienerschnitzel med ærter, wienerdreng, pommes saute og skysauce

KR. 115,00

7. Helstegt oksefilet med rødvins sauce, friske grøntsager

KR. 130,00

8. Helstegt kalveculotte med urtesauce, friske grøntsager og pommes rissolles

KR. 110,00

9. Farseret kalkunbryst med stegte grøntsager, pommes rissolles, hertil mild timiansauce

KR. 95,00

10. Helstegt kalvefilet med årstidens friske grøntsager, kartoffeltærte hertil sauce chassaur.

KR. 125,00

11. Helstegt oksemørbrad med mild pebersauce, friske grøntsager og pommes rissolles

KR. 149,00

12. Helstegt kalvemørbrad med årstidens grøntsager, persillekartofler, hertil sauce espagnole

KR. 159,00

13. Stegt unghanebryst med årstidens grøntsager, hvidvinssauce og dagens kartoffel

KR. 95,00

14. Marineret skinkeculotte med stegte rodfrugter, æble/spidskål salat og flødekartofler

KR. 89,00

 

Desserter

(Min 10 kuverter)

 

1. Citronfromage med letpisket fløde

KR. 39,00

2. Romfromage med kirsebærsauce

KR. 39,00

3. Frugttrifli med makroner

KR. 40,00

4. Islagkage på bund med forskellige slags is, hertil jordbærpure og vafler

KR. 48,00

5. Æble/hindbær crumble med vanilje is

KR. 48,00

6. Florentinerkurv med frisk frugt og vanilje parfait

KR. 52,00

7. Chokoladedessertkage med vanilje is og frisk frugt

KR. 52,00

8. Lune pandekager med karamelliserede æbler og vanilje parfait

KR. 45,00

9. Bagt æbletærte med vanilje parfait

KR. 42,00

10. Bagt hindbærtærte med flødeskum eller creme fraiche

KR. 45,00

11. Frisk frugttærte med vanilje creme

KR. 48,00

12. Crème brûlée med orangesalat og vanilje parfait

KR. 52,00

13. Chokolademousse med bærkompot, flødeskum og crunch

KR. 52,00

14. Creme caramel med syltede pærer og vanilje is

KR. 52,00

 

Natmad

(Min 10 kuverter)

 

1. Aspargessuppe med boller og hjemmebagt brød.

KR. 48,00

2. Kartoffel/porre suppe med hjemmebagt brød

KR. 48,00

3. Minestronesuppe med suppehorn hertil hjemmebagt brød

KR. 45,00

4. Frikadeller med kold kartoffelsalat

KR. 50,00

5. Hjemmelavet lasagne med grøn salat

KR. 55,00

6. Pålægsbord med 3 slags pålæg, lun leverpostej, brød og smør

KR. 60,00

7. Fyldte pandekager med oksekød, hertil blandet salat

KR. 55,00

8. Tarteletter med høns eller skinkestuvning

KR. 48,00

9. Kold glaseret skinke med kartoffelsalat, blandet grønt salat og flutes

KR. 50,00

10. Frikadeller, lun leverpostej og pølser i svøb, hertil rødbeder og groft brød

KR. 58,00

11. Croissanter med hønse- skinke- eller tunsalat

KR. 48,00

12. Skinke/ og grønsagstærte med grøn salat og sauce verte

KR. 52,00

13. Sandwich med forskelligt fyld pr. stk.

KR. 30,00

14. Stegt ribbensteg, oksespegepølse og rosastegt kalv serveres med tilbehør, brød og smør

KR. 56,00


Frøken Jensens Logo

Velkommen

til Frøken Jensens cafe og spisehus

Frk. Jensens
Mellemgade 10
5600 Faaborg

Frøken Jensens - Elite Logo


Programmeret og hosted af nordicweb